Bezoekers

177572
TodayToday124
YesterdayYesterday313
This WeekThis Week1046
This MonthThis Month6043
All DaysAll Days177572
logo.jpg

Klacht onderzoeksrapport BMC

Onderstaande mail heeft GBSBW gestuurd naar BMC, dit n.a.v. twee versies van het onderzoeksrapport. Zodra GBSBW hier meer nieuws over heeft, dan zullen wij dit vermelden op onze website. Indien u zelf vragen, opmerkingen of tips heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Geachte Directie,
Na een onderzoek van uw organisatie betreffende de angstcultuur bij het gemeentelijk personeel in Midden-Drenthe zijn er om wat voor reden dan ook,  twee geschriften  verschenen.
In de tweede, door het college, opdrachtgever, zogenaamde definitieve versie, zijn belangrijke passages geschrapt.
Dit wekt de indruk, dat het gezegde “ wie betaalt bepaald” bij uw organisatie mogelijk is.
Kunt u onderzoeken of uw mensen door hun handelswijze niet onafhankelijk hebben gehandeld.Kunt u mij verklaren hoe na het verschijnen van het eerste stuk,uw mensen een tweede stuk publiceren, waar een excuus wordt ondersteund van het college, wat in scherp contrast met de conclusies van uw zelfde onderzoekers. Is dit geloofwaardig ?Gaarne zou ik hierover bericht ontvangen op korte termijn.
Ik vraag u dit, op basis van mijn controlerende functie als gekozen volksvertegenwoordiger in de raad, fractievoorzitter van  GemeenteBelangen Smilde-Beien-Westerbork.
Vertrouwende op korte termijn bericht te ontvangen,
Charles C. De Haas

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn