Bezoekers

132421
TodayToday1
YesterdayYesterday36
This WeekThis Week65
This MonthThis Month874
All DaysAll Days132421
logo.jpg
charles

Charles de Haas, fractievoorzitter, raadslid, lid raadscommissie Algemene Zaken, lid Seniorenconvent. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Ik ben Charles de Haas en woon in Smilde sinds 1960. Getrouwd in 1968 met Janet en we hebben twee kinderen en inmiddels met grote trots drie kleinkinderen.


Na de inmiddels helaas opgeheven MAVO in Smilde ging ik naar de HBS in Oosterwolde. Toen volgde ik de kweekschool in Assen, waar ik mijn akte en hoofdakte voor onderwijzer haalde. Daar werd mijn politieke belangstelling gewekt en omdat ik in latere tijden ook in besturen van diverse organisaties kwam, werd mijn rol in de politiek steeds meer geactiveerd. Lees meer...


 

ina

 Ina Koning-Jager, lid commissie Zorg en Welzijn, fractielid. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Ik ben Ina Koning-Jager en woon sinds 1992 in Bovensmilde. Getrouwd met Jan Hendrik Koning. We hebben twee zoons, Marcel en Marco.

Na de lagere school in Zeyen heb ik de MDGO-AW gedaan in Assen. Hierna ben ik gaan werken bij Stichting SMD Noordenveld (een thuiszorgorganisatie, die nu bekend is onder de naam Icare) Naast het werken in de thuiszorg ben ik de opleiding voor verzorgende D gaan doen in Groningen. Na deze opleiding heb ik diverse cursussen in de zorg gevolgd, o.a. over dementie en injecteren. Lees meer...

hans

Hans Geers, Raadslid, commissielid Ruimte en Groen, lid Financiële Commissie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Mijn naam is Hans Geers, geboren in Assen als zoon van de schoenmaker Jannes Geers en de eerste Eerste Asser Schoenenhal in de Schoolstraat nabij de ambachtsschool.
Ik ben gehuwd met Ans en we hebben een zoon en dochter, welke laatste twee zonen heeft, dus we zijn ook opa en oma. Als zoon van een zelfstandige weet ik hoe het zakenleven in elkaar zit en dat 'de buitenwereld' daar wel eens helemaal verkeerd tegenaan kijkt. Na mijn werk in de schoenenzaak ben ik jarenlang aan het werk geweest in de verzekering. Lees meer...

 

gineke

Gineke Radix- Feijen, Bestuursvoorzitter, fractielid. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Geboren in Arnhem, getogen in Emmen, gewoond in Veendam en Bovensmilde en woon nu 'op de Smilde'en voel me hier erg thuis. Ben  getrouwd met Jan en samen runnen we ons Sportcafé en hebben we een webwinkel. Ik heb twee dochters en een fijne schoonzoon.
Na de Havo ben ik werkzaam geweest in de oogheelkunde- praktijk van het Scheperziekenhuis in Emmen.

Na de geboorte van Marieke en Marleen, tot ze naar de basisschool gingen, niet in dienstverband gewerkt maar vrijwilligerswerk gedaan. Lees meer...

 arjen

Arjen Warners, fractielid.

 

Geboren en getogen in Bovensmilde. Ik heb een paar jaar in Assen gewoond, maar woon nu alweer een aantal jaren met veel plezier in Bovensmilde. Ik ben de vader van twee kinderen. Nadat ik mijn Havo had afgerond, ben ik gelijk gaan werken bij het distributiecentrum van Laurus in Beilen.(Nu Jumbo) Vanuit daar ben ik langzamerhand in de ICT- wereld gerold. Ik ben in de avonduren een HBO- opleiding ICT gaan volgen en heb deze uiteindelijk met succes afgerond. Lees meer...