Bezoekers

177581
TodayToday133
YesterdayYesterday313
This WeekThis Week1055
This MonthThis Month6052
All DaysAll Days177581
lijst5.jpg
hans

Hans Geers, raadslid, commissielid Ruimte en Groen, Lid Werkgroep Financieel Overleg  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

Mijn naam is Hans Geers, geboren in 1951 te Assen als zoon van schoenmaker Jannes Geers en de Eerste Asser Schoenenhal in de Schoolstraat nabij de voormalige ambachtsschool.

Ik ben gehuwd met Ans en we hebben een zoon en dochter, welke laatste twee zonen heeft, dus we zijn ook opa en oma. Als zoon van een zelfstandige weet ik hoe het zakenleven in elkaar zit en dat 'de buitenwereld' daar wel eens helemaal verkeerd tegenaan kijkt. Na mijn werk in de schoenenzaak ben ik jarenlang aan het werk geweest in de verzekeringen. Als inspecteur leven en schade voor Woudsend Verzekeringen heb ik met de producten van de verzekeringsmaatschappij met assurantietussenpersonen, makelaars en het notariaat om de tafel gezeten en weet ik hoe het in die branche werkt. Vervolgens ben ik gedurende 17 jaar als zelfstandige aan het werk geweest in de ICT en heb de leiding gegeven aan meer dan 10 personeelsleden. Ik heb de opleiding tot NMI mediator met succes gevolgd, om hen die in conflict met een ander verkeren, de reikende hand te bieden en tot elkaar te brengen.

In 1994 zijn wij van Assen naar Bovensmilde aan de Norgervaart verhuisd. Ik ben breed georiënteerd en ben erg bij de maatschappij betrokken. Ook doe ik vrijwilligerswerk als lid van enkele verenigingen, waarbij ik tevens lezingen geef.

Ik ben erg begaan met het historisch erfgoed. Heb een hekel aan onrecht, ben recht door zee en heb een open oor voor voor- en tegenstanders. Ik vind het belangrijk dat mensen ook iets over hun eigen woonomgeving hebben te zeggen. Ik zou graag zien dat de mensen meer uit hun stoel komen om te vechten voor hun welbehagen. Ik wil me blijven inzetten voor het welbehagen van alle mensen.

Elk mens heeft zijn (soms verborgen) talenten en die moet je ontdekken en samen activeren.

Ik zou graag willen dat mensen meer denken aan het welbevinden van hun medemens en niet uitsluitend aan hun eigen hachje. Want alleen als groep kunnen we sterk zijn.

Ik ben rond 2010 bij Gemeentebelangen Smilde-Beilen-Westerbork in de fractie gekomen en het nastreven van eerlijke politiek voeren stond me vanaf het begin erg aan.

Ik houd me ondertussen bezig met het toetsen van diverse onderwerpen op het gebied van financiën, het subsidiebeleid, sociale uitkeringen en daarnaast onderzoek ik vermeende onjuistheden en wangedrag van bestuurders, burgers en bedrijven.

Ook ik ben goed bereikbaar voor de burger, dus wilt u iets delen of bespreken, bel me! 0592 - 707241

Ik ga in ieder geval geen discussie uit de weg. Nee... ik kan er zelfs van genieten! Laat uw stem gelden... Stem op Gemeentebelangen Smilde-Beilen-Westerbork.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn