Bezoekers

213505
TodayToday65
YesterdayYesterday132
This WeekThis Week493
This MonthThis Month2156
All DaysAll Days213505
lijst5.jpg

GBSBW woedend op VVD wethouder Snijders

Fractievoorzitter Charles de Haas haalde in zijn slotbetoog tijdens de Algemene Beschouwingen op 7 november op niet mis te verstane wijze uit naar wethouder Snijders.

 

Het onderwerp was een fietspad naar het historische monument Veenbrug in Smilde. Reeds anderhalf jaar geleden had dit reeds afgerond kunnen zijn. Maar ondanks dat de wethouder hier kennis van had, het onderwerp in de vorige begroting al als P/M post was opgevoerd, heeft zij alles laten liggen en er totaal niets aan gedaan.
Oorzaak: een ambtenaar die zich hier mee bezig hield is vertrokken en van dossieroverdracht was geen sprake. Dus deed de wethouder ook maar niets.

 

De Haas: “Nu heeft deze wethouder dit fietspad in een zogenaamd fietspadenplan opgenomen, dat weet ik wanneer actueel wordt. Het meest ergerlijke in deze affaire is de minachting voor de mensen die er bij betrokken zijn. Zij laat bewust wel vier betrokken instanties, die allen op de gemeente zitten te wachten, al meer dan anderhalf jaar!, in de kou staan. In Midden-Drenthe is dit historisch en toeristisch een belangrijke zaak, waar vele vrijwilligers en instanties bij betrokken zijn. Deze wethouder heeft alles hooghartig naast zich neergelegd.
Er zijn geen woorden voor en dit soort wethouders kunnen we missen als kiespijn, “ aldus de Haas.

 

Smilde, 8 november 2019

 

Nadere informatie: Charles de Haas 0592-412779 06-51856325

Opmerking: slotbetoog raadsvergadering zie band vergadering.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn