Bezoekers

218486
TodayToday118
YesterdayYesterday132
This WeekThis Week395
This MonthThis Month118
All DaysAll Days218486
lijst5.jpg
gineke

Gineke Feijen, voorzitter.


Reeds vele jaren fractielid en na het overlijden van voorzitter Johannes Klok als voorzitter benoemd door de leden. Al jaren draagt zij haar steentje bij als fractielid.

 

charles

Charles de Haas, algemeen adjunct. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Onderhoudt als fractievoorzitter in de raad de rechtstreekse lijn tussen bestuur en fractie. Zo kan het aantal vergaderingen worden beperkt en is iedereen direct op de hoogte. "Kort, helder en daadkrachtig, dat kan, als de lijnen goed lopen!" En als we alleen al naar de laatste jaren kijken, dan is dat uitstekend gegaan. Een goede start voor de komende periode.

 

joice

Joyce Kuik, secretaris / penningmeester. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Joyce Kuik heeft een dubbelfunctie, secretaris en penningmeester. Naast een buitengewoon drukke baan in het onderwijs en een druk gezin, vindt zij de tijd om Gemeentebelangen Smilde- Beilen- Westerbork technisch in goede banen te leiden. "Zorg voor onderwijs heeft de politiek nodig. Onderwijs is een buitengewoon belangrijk onderdeel in onze samenleving. Daarom ben ik bij een partij, die onderwijs hoog in het vaandel heeft en wat het belangrijkste is: Er is een goede visie!!"

 

   
ruurd

Ruurd Daling, bestuurslid.


Zelfstandig ondernemer. Betrokken bij het politieke werk van Gemeentebelangen Smilde- Beilen- Westerbork.

"Onafhankelijke lokale politiek biedt ruimte voor alle stromingen. Centraal staat het belang van de burger, en onze partij is actief op alle fronten!!"