Bezoekers

213509
TodayToday69
YesterdayYesterday132
This WeekThis Week497
This MonthThis Month2160
All DaysAll Days213509
logo.jpg
gineke

Gineke Radix- Feijen, fractielid. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Geboren in Arnhem, getogen in Emmen, gewoond in Veendam, daarna in Bovensmilde en woon nu 'op de Smilde' en voel me hier erg thuis. Getrouwd met Jan en samen runnen we ons Sportcafé en hebben we een webwinkel. Ik heb twee dochters en een fijne schoonzoon. Na de Havo ben ik werkzaam geweest in de oogheelkunde- praktijk van het Scheperziekenhuis in Emmen.

Na de geboorte van Marieke en Marleen, tot ze naar de basisschool gingen, niet in dienstverband gewerkt maar vrijwilligerswerk gedaan.

 

In 1989 begonnen als secretaresse op een scholengemeenschap in Veendam. In december 1992 verhuisd naar Bovensmilde. Vanaf zomer 1993 werkzaam geweest bij het PGSJ in Beilen als jeugd- en jongerenwerker en daarna bij de kinderopvang ASKA als accountmanager. Vanaf zomer 1997 met Jan in ons Sportcafé.

 

Al vanaf mijn jeugd heb ik belangstelling voor (plaatselijke!) politiek. Ik wil vooral samenwerken, bruggen slaan. Luisteren naar elkaar en open staan voor elkaar. Idealen hebben we genoeg en we krijgen nu de kans om hier actief wat mee te doen. Kritiek is er genoeg en laten we die proberen om te zetten naar een positieve uitvoering. Kritisch maar met respect, idealistisch maar reëel. Vertrouwen hebben in elkaar, zaken signaleren en er wat mee doen.

 

Het streven van mij is om de jeugd meer bij de politiek te betrekken en er enthousiast voor te maken. Ook om actief mee te denken. Gemeentebelangen Smilde- Beilen- Westerbork is de partij waarin ik het vertrouwen heb dat mijn werk en inzet daarin vruchten afwerpt. De Onafhankelijke Partij vind ik belangrijk. Politiek vanuit de bevolking, van onder op en niet van bovenaf. De afgelopen jare hebben we reuze fijn samengewerkt in de fractie. Er gebeurde veel en steeds in goed overleg.

 

Naast het feit dat ik voorzitter ben van Gemeentebelangen Smilde - Beilen - Westerbork ben ik tevens voorzitter van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Smilde en daar zit ook veel werk in. Maar de jeugd heeft mijn aandacht en ik probeer daar een goede invulling aan te geven.

 

Het zal u duidelijk zijn: Ik zal me ook de komende jaren binnen de fraktie van Gemeentebelangen Smilde - Beilen - Westerbork blijven inzetten voor de burgers van Midden Drenthe.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn