Bezoekers

213483
TodayToday43
YesterdayYesterday132
This WeekThis Week471
This MonthThis Month2134
All DaysAll Days213483
logo.jpg
arjen

Arjen Warners, algemene fractieondersteuning. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Geboren en getogen in Bovensmilde. Ik heb een paar jaar in Assen gewoond, maar woon nu alweer een aantal jaren met veel plezier in Bovensmilde. Ik ben de vader van twee kinderen.
Nadat ik mijn Havo had afgerond, ben ik gelijk gaan werken bij het distributiecentrum van Laurus in Beilen. (Nu Jumbo) Vanuit daar ben ik langzamerhand in de ICT- wereld gerold. Ik ben in de avonduren een HBO- opleiding ICT gaan volgen en heb deze uiteindelijk met succes afgerond.
Nadat ik een jaar of 8 bij Laurus had gewerkt, ben ik vervolgens als functioneel applicatiebeheerder bij de Lidl gaan werken. Deze baan heb ik twee jaar met veel plezier uitgeoefend, echter gezien de reistijd (standplaats Huizen, Noord-Holland) moest ik toch een keuze maken om hier in het Noorden een baan te zoeken. We hebben nog overwogen om te verhuizen naar het Westen, echter hier hebben we vanaf gezien.

Ik had gesolliciteerd bij de Scapino als coördinator winkel- en kantoorautomatisering en werd ook aangenomen. Hier heb ik ruim 4,5 jaar met veel plezier gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als applicatiebeheerder bij Smurfit Kappa.

Van jongs af aan heb ik me ook ingezet voor allerlei activiteiten voor en door de jeugd. Zo heb ik vanaf mijn 16e tot 25e als bestuurslid en barmedewerker gewerkt in de jeugdsoos in Bovensmilde. (Deze was toen nog gesitueerd in De Boerderij) Momenteel ben ik bestuurslid bij Stichting Jeugdwerk Bovensmilde, hier ben ik met name verantwoordelijk voor de activiteiten. Ik mag graag evenementen organiseren en coördineren.

Mijn politieke belangstelling is eigenlijk de laatste jaren langzamerhand gaan groeien. Eerst moest ik er niets van hebben, maar naarmate je ouder wordt en bepaalde dingen meemaakt, dan leer je wel dat politiek erg belangrijk is. De reden dat ik voor GBSBW heb gekozen, is eigenlijk heel simpel, mijn oud buurman Johannes Klok, welke jarenlang voorzitter van het bestuur is geweest heeft me benaderd. Ik heb niet gelijk ja gezegd, maar ben eerst eens op een vergadering gaan kijken. De cultuur en opvattingen spraken me dermate aan, dat ik nog steeds bij GBSBW ben en blijf! Dus wanneer u, net als ik pleit, voor eerlijke politiek en een leefbaar Midden-Drenthe, stem dan op ons: Gemeentebelangen Smilde-Beilen-Westerbork!

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn